Onze menukaart

Voorgerchten
Slaatje van Grijze Garnalen met Mayonaise
Terrine van Rog en Tijger Garnalen met Groene Kruidensaus
Gerookte Schotse Zalm “Red Label”
Salade van Kreeft met Cocktailsaus
Terrine van Ganzenlever met Portogelei
Iberico Cebo Campo Hesp met Rauwkost of Meloen
Duo van Garnaalkroketten
€ 25,00
€ 23,00
€ 23,00
€ 44,00
€ 25,00
€ 23,00
€ 25,00
Soepen
Groentensoep
Vissoep met Croutons en Rouille
Kreeftensoep met Armagnac
€ 13,00
€ 22,00
€ 26,00
Groenten
Gebakken Champignons
Beboterde Groene Bonen
€ 10,00
€ 11,00
Onze Specialiteiten in Rood
* Alleen in Seizoen
Meldt aan de Chef uw voedingsintoleranties

Schaaldieren
* Oesters “ Fines de Claire ” – 9 stuksNeuf Huîtres “Fines de Claire”
* Zeelandse Oesters OOOO – 6 stuks
* Assortiment van Oesters, 4 Fines de Claire – 4 Zeeland 0000
* Mosselen, Natuur of met Witte Wijn
Koude Halve Kreeft met Mayonaise en Cocktailsaus
Fricassee van Kreeft met Fijne Groentjes
Gegrilde Kreeft, Look en Fijne Kruiden (2 personen)
* Sint-Jacobsnootjes “meunière”
* Gebakken Sint-Jacobsnootjes met Noilly Prat (2 personen)
€
€
€
€
€ 42,00
€ 50,00
€ 88,00
€
€

Vleesgerechten
Gegrild Rundsvlees met Gemengde Sla of Bearnaisesaus
Gebakken Rundsvlees met Rode Wijnsaus en Sjalottensaus
€ 46,00
€ 46,00

Visgerechten
Gebakken Zeetong
Zeetong “ Bréval ” (Witte Wijnsaus, Champignons en Tomaten)
Gevulde Zeetong ” Belle Maraîchère “
Gegrilde Zalm “Red Label” met Sjalotboter
Vispannetje uit de Noordzee
Rog met Kappertjes en Hazelnootboter
Waterzooi van vistrio op Zeebrugse wijze (2 personen)
Gepocheerde Kabeljauw met Mousselinesaus
Suprême van Gestoofde Tarbot (2 personen)
Gepocheerde Tarbot, Mousselinesaus
Gegrilde Tarbot met Dijonnaisesaus of Bearnaisesaus
€ 46,00
€ 50,00
€ 54,00
€ 35,00
€ 39,00
€ 38,00
€ 96,00
€ 42,00
€ 174,00
€ 82,00
€ 82,00

Nagererchten
Weense Café Glacé
Flan caramel
Dame Blanche met Warme Chocoladesaus
Huisgemaakt Gebak met Vanilleroomijs
Verse Ananas Overgoten met Kirsch
* Gemengde Rode Vruchten Melba
IJssouffle met Mandarine Napoléon
Aardbeien met Vanilleroomijs en Slagroom
Crème Brûlée met Blonde Kandijsuiker
Geflambeerde Crêpes Suzette met ” Mandarine Napoléon “
Gewonnen Brood op Vlaamse Wijze, Vanilleroomijs
IJssouffle met Chocolade
Seizoensgebonden Assortiment van Sorbets
Kaasschotel
Scotch Koffie
€ 13,00
€ 10,00
€ 13,00
€ 13,00
€ 14,00
€ 18,00
€ 12,00
€ 14,00
€ 12,00
€ 20,00
€ 20,00
€ 12,00
€ 10,00
€ 18,00
€ 18,00

Gastronomisch Menu aan 84,00 €
Vissoep met Croutons en Rouille
―
Terrine van Rog en Tijger Garnalen met Groene Kruidensaus
of
Terrine van Ganzenlever met Portogelei
of
FFricassee van Kreeft met Fijne Groentjes ( Suppl. 12,00 € )
―
Zeetong “ Bréval ”
(Witte Wijnsaus, Champignons en Tomaten)
of
Gebakken Rundsvlees met Rode Wijnsaus en Sjalottensaus
―
Kaasschotel
―
Duo van IJssouffle Mandarine Napoléon en Chocolade
Markt Menu aan 54,00 €
Voorgerecht
―
Hoofdgerecht
―
Nagerecht
Menu’s worden uitsluitend per tafel geserveerd.
Laatste menubestelling: 14.00 uur en 21.00 uur.

Voorgerechten
Slaatje van Grijze Garnalen met Mayonaise
€ 25,00
Terrine van Rog en Tijger Garnalen met Groene Kruidensaus
€ 23,00
Gerookte Schotse Zalm “Red Label”
€ 23,00
Salade van Kreeft met Cocktailsaus
€ 44,00
Terrine van Ganzenlever met Portogelei
€ 25,00
Iberico Cebo Campo Hesp met Rauwkost of Meloen
€ 23,00
Duo van Garnaalkroketten
€ 25,00
Soepen
Groentensoep
€ 13,00
Vissoep met Croutons en Rouille
€ 22,00
Kreeftensoep met Armagnac
€ 26,00
Groenten
Gebakken Champignons
€ 10,00
Beboterde Groene Bonen
€ 11,00
Specialiteiten in rood
* Alleen in Seizoen
Meldt aan de Chef uw voedingsintoleranties

Schaaldieren
* Oesters “ Fines de Claire ” – 9 stuks
€
* Zeelandse Oesters OOOO – 6 stuks
€
* Assortiment van Oesters, 4 Fines de Claire – 4 Zeeland 0000
€
* Mosselen, Natuur of met Witte Wijn
€
Koude Halve Kreeft met Mayonaise en Cocktailsaus
€ 42,00
Fricassee van Kreeft met Fijne Groentjes
€ 50,00
Gegrilde Kreeft, Look en Fijne Kruiden (2 personen)
€ 88,00
* Sint-Jacobsnootjes “meunière”
€
* Gebakken Sint-Jacobsnootjes met Noilly Prat (2 personen)
€

Vleesgerechten
Gegrild Rundsvlees met Gemengde Sla of Bearnaisesaus
€ 46,00
Gebakken Rundsvlees met Rode Wijnsaus en Sjalottensaus
€ 46,00

Visgerechten
Gebakken Zeetong
€ 46,00
Zeetong “ Bréval ” (Witte Wijnsaus, Champignons en Tomaten)
€ 50,00
Gevulde Zeetong ” Belle Maraîchère “
€ 54,00
Gegrilde Zalm “Red Label” met Sjalotboter
€ 35,00
Vispannetje uit de Noordzee
€ 39,00
Rog met Kappertjes en Hazelnootboter
€ 38,00
Waterzooi van vistrio op Zeebrugse wijze (2 personen)
€ 96,00
Gepocheerde Kabeljauw met Mousselinesaus
€ 42,00
Suprême van Gestoofde Tarbot (2 personen)
€ 174,00
Gepocheerde Tarbot, Mousselinesaus
€ 82,00
Gegrilde Tarbot met Dijonnaisesaus of Bearnaisesaus
€ 82,00

Nagerechten
Weense Café Glacé
€ 13,00
Flan caramel
€ 10,00
Dame Blanche met Warme Chocoladesaus
€ 13,00
Huisgemaakt Gebak met Vanilleroomijs
€ 13,00
Verse Ananas Overgoten met Kirsch
€ 14,00
* Gemengde Rode Vruchten Melba
€ 18,00
IJssouffle met Mandarine Napoléon
€ 12,00
Aardbeien met Vanilleroomijs en Slagroom
€ 14,00
Crème Brûlée met Blonde Kandijsuiker
€ 12,00
Geflambeerde Crêpes Suzette met ” Mandarine Napoléon “
€ 20,00
Gewonnen Brood op Vlaamse Wijze, Vanilleroomijs
€ 20,00
IJssouffle met Chocolade
€ 12,00
Seizoensgebonden Assortiment van Sorbets
€ 10,00
Kaasschotel
€ 18,00
Scotch Koffie
€ 18,00

Menu Gastronomique à € 84,00
Vissoep met Croutons en Rouille
―
Terrine van Rog en Tijger Garnalen met Groene Kruidensaus
of
Terrine van Ganzenlever met Portogelei
of
Fricassee van Kreeft met Fijne Groentjes ( Suppl. 12,00 € )
―
Zeetong “ Bréval ”
(Witte Wijnsaus, Champignons en Tomaten)
of
Gebakken Rundsvlees met Rode Wijnsaus en Sjalottensaus
―
Kaasschotel
―
Duo van IJssouffle Mandarine Napoléon en Chocolade
Markt Menu aan 54,00 €
Voorgerecht
―
Hoofdgerecht
―
Nagerecht
Menu’s worden uitsluitend per tafel geserveerd.
Laatste menubestelling: 14.00 uur en 21.00 uur.