Onze menukaart

Voorgerchten

Soepen

Groenten

Onze Specialiteiten in Rood

Schaaldieren

Vleesgerechten

Visgerechten

Nagererchten

Gastronomisch Menu aan 84,00 €

Vissoep met Croutons en Rouille

Terrine van Rog en Tijger Garnalen met Groene Kruidensaus
of
Terrine van Ganzenlever met Portogelei
of
FFricassee van Kreeft met Fijne Groentjes ( Suppl. 12,00 € )

Zeetong “ Bréval ”
(Witte Wijnsaus, Champignons en Tomaten)
of
Gebakken Rundsvlees met Rode Wijnsaus en Sjalottensaus

Kaasschotel

Duo van IJssouffle Mandarine Napoléon en Chocolade

Markt Menu aan 54,00 €

Voorgerecht

Hoofdgerecht

Nagerecht


Menu’s worden uitsluitend per tafel geserveerd.
Laatste menubestelling: 14.00 uur en 21.00 uur.

Voorgerechten

€ 25,00

€ 23,00

€ 23,00

€ 44,00

€ 25,00

€ 23,00

€ 25,00

Soepen

€ 13,00

€ 22,00

€ 26,00

Groenten

€ 10,00

€ 11,00

Specialiteiten in rood

* Alleen in Seizoen

Schaaldieren

€ 42,00

€ 50,00

€ 88,00

Vleesgerechten

€ 46,00

€ 46,00

Visgerechten

€ 46,00

€ 50,00

€ 54,00

€ 35,00

€ 39,00

€ 38,00

€ 96,00

€ 42,00

€ 174,00

€ 82,00

€ 82,00

Nagerechten

€ 13,00

€ 10,00

€ 13,00

€ 13,00

€ 14,00

€ 18,00

€ 12,00

€ 14,00

€ 12,00

€ 20,00

€ 20,00

€ 12,00

€ 10,00

€ 18,00

€ 18,00

Menu Gastronomique à € 84,00

Vissoep met Croutons en Rouille

Terrine van Rog en Tijger Garnalen met Groene Kruidensaus
of
Terrine van Ganzenlever met Portogelei
of
Fricassee van Kreeft met Fijne Groentjes ( Suppl. 12,00 € )

Zeetong “ Bréval ”
(Witte Wijnsaus, Champignons en Tomaten)
of
Gebakken Rundsvlees met Rode Wijnsaus en Sjalottensaus

Kaasschotel

Duo van IJssouffle Mandarine Napoléon en Chocolade

Markt Menu aan 54,00 €

Voorgerecht

Hoofdgerecht

Nagerecht


Menu’s worden uitsluitend per tafel geserveerd.
Laatste menubestelling: 14.00 uur en 21.00 uur.

Scroll naar boven